Alege un magazin de mobila de import din Germania

Sunt foarte multe achizitii importante pe care le puteti face pentru casa, veti vedea ca desi nu este totul atat de simplu, va veti simti nemaipomenit cand veti privi la urma ceea ce ati realizat.

Pentru livingulul vostru, luati in considerare apoi o aranjare intr-o forma rotunda. Astfel, plasati canapeaua fara grija, fotoliile sau scaunele circular, intr-o forma confortabila care sa inlesneasca conversatiile intre prieteni. Apoi restul de mobila, ar trebui sa formeze cumva niste bariere in jurul acestui cerc: dulapul sau etajerele pot fi dispuse de-a lungul peretilor.

De asemenea, un alt aspect foarte important si de luat in considerare este acela de a va crea un mare punct de interes in camera respectiva si apoi sa va organizati mobila in jurul lui. Acesta ar putea fi un semineu, un pian sau o piesa de arta deosebita pe care doriti sa o puneti in valoare. Respectivul element de interes nu trebuie sa creeze un contrast in camera, ci trebuie sa se integreze cu restul paletei cromatice pentru a crea un frumos echilibru.

mobila germanaOricum, in orice caz alege un magazin de  mobila de import din Germania care te va face sa comanzi din nou, iar si iar datorita calitatii.

Pentru zonele cu trafic intens, este important sa creati suficient spatiu pentru trecere si pentru fluenta camerei. Atunci cand atarnati un tablou deasupra unei piese de mobila, lasati putin spatiu intre cele doua pentru a preveni un sentiment de inghesuiala si pentru echilibru vizual.

Mobila poate fi aranjata in living dupa regula triunghiului. Astfel, doua capete de masa, incadreaza canapeaua, iar deasupra ei se afla agatat un tablou. Aceasta metoda asigura simetrie si ofera suport pentru atunci cand raman zone pe care nu stim cum sa le amenajam.

Evitati totusi sa imprastiati cateva piese de mobilier cum ar fi masute sau un otoman de-a lungul camerei doar din dorinta de a acoperi mai tot spatiul. Folositi-le in schimb pentru a crea coerenta.

La fel e si cu mobila pentru camera copilului, o tot planifici din timp, o desenezi in fel si chip, ajungi sa o visezi, ceri apoi parerea copilului si pare ca ideile nu se sfarsesc deloc, pentru ca ai vrea si un spatiu generos de dormit si  sa zicem apoi spatiu de depozitare, si spatiu de joaca chiar, poate un perete pentru catarat, poate un topogan, poate un perete tabla de scris, dar cum ar fi un hamac in apropierea ferestrei? Le-ai lua pe toate pentru ca prea iti fac cu ochiul.

Si totusi cat de colorat si amestecat ne permitem apoi sa cream universul copiilor? Pai, nu prea ne mai permitem. E de preferat sa alegem un mobilier „kid-friendly’, sigur si solid in utilizare, in culori bine armonizate intre ele si daca se poate atat de functional incat sa se modifice in functie de nevoile copilului, sa cresca impreuna.

Camera copilului este in principal spatiu pentru somn si spatiu pentru depozitare, haine, jucarii, carti, caiete.

Be the first to comment on "Alege un magazin de mobila de import din Germania"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.