Alege un magazin mobila import Germania

Pentru living, luati in considerare o aranjare intr-o forma rotunda. Astfel, plasati canapeaua, fotoliile sau scaunele circular, intr-o forma confortabila care sa inlesneasca conversatiile intre oameni. Apoi restul de mobila, ar trebui sa formeze niste bariere in jurul acestui cerc: dulapul sau etajerele pot fi dispuse de-a lungul peretilor.

Un alt aspect de luat in considerare este acela de a va crea un punct de interes in camera respectiva si apoi sa organizati mobila in jurul lui. Acesta ar putea fi un semineu, un pian sau o piesa de arta deosebita pe care doriti sa o puneti in valoare. Respectivul element de interes nu trebuie sa creeze un contrast in camera, ci trebuie sa se integreze cu restul paletei cromatice pentru a crea un echilibru.

Oricum, in orice caz alege un magazin mobila import Germania care te va face sa comanzi din nou, iar si iar datorita calitatii.

Pentru zonele cu trafic intens, este important sa creati suficient spatiu pentru trecere si pentru fluenta camerei. Atunci cand atarnati un tablou deasupra unei piese de mobila, lasati putin spatiu intre cele doua pentru a preveni un sentiment de inghesuiala si pentru echilibru vizual.

Mobila poate fi aranjata in living dupa regula triunghiului. Astfel, doua capete de masa, incadreaza canapeaua, iar deasupra ei se afla agatat un tablou. Aceasta metoda asigura simetrie si ofera suport pentru atunci cand raman zone pe care nu stim cum sa le amenajam.

canapea_ratan1mobelhauscomEvitati sa imprastiati piese de mobilier cum ar fi masute sau un otoman de-a lungul camerei doar din dorinta de a acoperi tot spatiul. Folositi-le in schimb pentru a crea coerenta. Astfel, otomanul poate sta sub masuta de cafea sau doua masute de cafea identice pot fi plasate una langa alta. Ideea este de a grupa elemente asemanatoare sau care se pot completa impreuna pentru ca amenajarea sa capete sens.

La fel e si cu mobila pentru camera copilului (copiilor), o tot planifici, o desenezi, ajungi sa o visezi, ceri parerea copilului si pare ca ideile nu se sfarsesc, pentru ca ai vrea si spatiu generos de dormit si spatiu de depozitare, si spatiu de joaca, poate un perete pentru catarat, poate un topogan, poate un perete tabla de scris, dar cum ar fi un hamac in apropierea ferestrei? Le-ai lua pe toate pentru ca prea iti fac cu ochiul.

Si totusi cat de colorat si amestecat ne permitem sa cream universul copiilor? Pai, nu prea ne permitem. E de preferat sa alegem un mobilier „kid-friendly’, sigur si solid in utilizare, in culori bine armonizate intre ele si daca se poate atat de functional incat sa se modifice in functie de nevoile copilului, sa cresca impreuna.

Camera copilului este in principal spatiu pentru somn si spatiu pentru depozitare, haine, jucarii, carti, caiete. Dupa toate acestea este si spatiu de joaca. De aceea trebuie sa satisfacem pe rand aceste nevoi, adica mai intai un pat spatios cu o saltea buna, dulapuri suficiente, aici trebuie sa gandim pentru acum dar si pentru nevoile viitoare, totusi fara sa incarcam spatiul. Lasam podeaua cat mai libera pentru ca multe activitati se petrec direct pe ea.

Be the first to comment on "Alege un magazin mobila import Germania"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.