Ambalajul face diferenta – plicuri curierat personalizate

Cu totii stim ca modul in care este prezentat un produs reprezinta o mare parte din procesul de vanzare a acelui produs. Felul in care arata, modul in care este ambalat, impactul pe care il are asupra potentialilor clienti – toate acestea sunt factori care influenteaza clientul in ceea ce priveste achizitia produsului.

plic personalizatSunt unii care spun chiar ca „ambajalul face tot”, de aceea este un lucru de o importanta deosebita sa alegeti modalitati de prezentare a produselor dumneavoastra cat mai atractive din punct de vedere vizual. Indiferent ca este vorba de ambalaje curierat, pungi alimentare sau pur si simplu folii pentru ambalat, acestea trebuie sa fie capabile sa atraga atentia asupra produselui in cauza.

Ambalaje pentru orice situatie

Indiferent ca sunteti producator de alimente, distribuitor de produse pentru uz casnic, firma de curierat sau pur si simplu o persoana organizata, care isi depoziteaza produsele de care are nevoie in asa fel incat sa fie usor de indentificat, un lucru este sigur: cu totii avem nevoie si folosim ambalaje.

In functie de propriile nevoi si preferinte, avem posibilitatea de a alege intre pungi cu fermoar, pungi cu clapeta si header, ambalaje simple sau preformate. In ceea ce priveste produsele care necesita o utilizare frecventa, cum sunt condimentele, plantele si ierburile aromate, faina, pastele, etc, o alegere recomandata in ceea ce priveste ambalarea o reprezinta pungile cu fermoar. Acestea se pot resigila dupa utilizare, garantand prospetimea produsului ambalat pentru o perioada mai lunga de timp. Fabrica de pungi confectioneaza ambalaje cu fermoar tip Stand up, prevazut cu un pliu la baza, care impiedica rasturnarea pungii.

In ceea ce priveste materialul din care sunt realizate ambalajele, acestea pot fi de plastic sau din folie laminata, transparente sau personalizate, in functie de preferinte si necesitati.

Pungile cu clapeta header si eurhole sunt ideale pentru expunerea produselor la raft. Fiind prevazute cu clapeta heder si eurhole, acest tip de ambalaj se poate agata in cuiere speciale destinate prezentarii de produse. De asemenea, pungile cu clapeta header si eurhole pot fi prevazute cu o clapeta autoadeziva la unu din capete, pentru ca marfa sa fie manevrata mai usor, sau in cazul in care nu se doreste accesul direct asupra produsului ambalat, punga poate fi sudata la celalalt capat. Fiind disponibile intr-o varietate mare de forme si dimensiuni, acest tip de ambalaj este util in ambalarea produselor de orice fel.

Ambalaje personalizate

Pentru a da o nota deosebita produsului, se recomanda personalizarea ambalajelor. Ambalajele pot fi imprimate cu orice fel de design, fie ca este vorba de sigla firmei, fie ca imprimati un desen, o reteta, modalitatea de utilizare a produsului sau ingredientele pe care acesta le contine. Indiferent ca este vorba de pungi curier personalizate, plicuri curierat personalizate, pungi cu fermoar, pungi cu clapeta si header sau ambalaje simple, un aspect placut din punct de vedere vizual va contribui cu siguranta la promovarea si vanzarea produsului. Un produs frumos ambalat si prezentat va atrage asupra lui mai multa atentie din partea clientilor, decat unul la care nu s-a pus prea mult pret pe acest aspect.

Be the first to comment on "Ambalajul face diferenta – plicuri curierat personalizate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.