Care sunt avantajele inscrierii unei pensiuni in booking?

Pensiunile turistice sunt structuri de cazare, care au capacitati variabile, cuprinse in general intre 15 si 40 de camere. Acestea pot dispune si de conditii de pregatire si servire a mesei.

Romania este o tara care dispune de toate formele de relief, iar peisajele existente sunt de-a dreptul superbe. Exista foarte multe unitati de cazare care nu sunt promovate suficient de bine pe cat ar merita, in raport cu serviciile oferite.

Ei bine, platforma online denumita “booking” este destinata furnizorilor de sejururi, care isi pot expune facilitatile de care dispun pensiunile lor, in scopul rezervarilor.

Putem afirma ca, prin inscrierea in acest sistem, va creste numarul turistilor, deoarece platforma este un intermediar intre pensiuni si clienti.

Actualizarea in permanenta a informatiilor referitoare la disponibilitate, politici si conditii, precum si a preturilor este esentiala, pentru a oferi turistilor detaliile corecte in raport cu cazarea.

inscriere pensiune bookingConform statisticilor, inscrierea pensiunii in booking poate sa creasca numarul rezervarilor cu pana la 50%, ceea ce reprezinta un procent foarte mare.

Sa nu uitam de turistii straini care doresc sa viziteze tara noastra. Acestia cauta oferte de cazare pe booking, deoarece este o platforma ce se poate accesa si din strainatate.

Reclama este considerata a fi sufletul comertului, iar aceasta afirmatie se aplica si in domeniul hotelier. Pe langa investitiile in ceea ce priveste conditiile de cazare, proprietarii pensiunilor trebuie sa aiba in vedere si promovarea corespunzatoare a acestora.

Mediul online a devenit un adevarat intrument de management, ce poate fi folosit pentru o expunere mult mai buna, ceea ce duce, in mod normal, la mai multi clienti, chiar si in extra sezon.

Chiar daca vorbim despre unitati de cazare mai mici, sau despre pensiuni mai mari, fiecare pot sa se inscrie in serviciile de booking.

Sa nu uitam de faptul ca aceasta platforma preia un comision doar in cazul in care se realizeaza o tranzactie prin intermediul ei. Deci proprietarii de pensiuni sau hoteluri nu vor plati un abonament.

Inscrierea pensiunii in booking are deja o mare notorierate si in tara noastra, utilizarea tehnologiei moderne este benefica atat pentru pensiuni, cat si pentru turisti.

Acest portal pune la dispozitie si coordonatele GPS ale pensiunii, pentru a ajunge direct la adresa indicata.

Pe site se prezinta si informatii despre obiectivele turistice ce pot fi vizitate in zona unde vor fi cazati clientii, ceea ce starneste un mare interes acestora.

Colaborarea cu platforma booking este avantajoasa si din punct de vedere financiar, fiind mult mai rentabila comparativ cu o agentie de turism.

Inregistrarea este o etapa foarte simpla, trebuie doar sa se introduca datele de autentificare si sa se creeze o parola personala. Mai apoi, trebuie sa oferiti detalii despre proprietate, facilitatile din camera, detaliile de plata si sa adaugati niste fotografii reusite.

Concluzionand, avantajele inscrierii pe booking sunt numeroase, asigurand proprietarilor pensiunilor un mai mare profit, datorita unei mai bune vizibilitati. Putem avea conditii de 4-5 stele, dar daca turistii nu sunt informati cu privire la pensiunea noastra, nu ne vom putea bucura de prezenta lor.

Be the first to comment on "Care sunt avantajele inscrierii unei pensiuni in booking?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.