Care sunt beneficiile masajului anticelulitic din sectorul 1 din Bucuresti?

Masajul anticelulitic din sectorul 1, Bucuresti este efectuat cand exista un strat de grasime pronuntat muscular in regiunea umarului, in regiunea lombara, de-a lungul coloanei vertebrale, in zona feselor, coapselor si spatelui superior, precum si treimea superioara a piciorului. Prin terapie cu masaj anticelulitic se stimuleaza drenajul limfatic sau fluxul limfatic, acesta contribuind la intarirea si reinnoirea pielii, intensifica activitatea glandelor sebacee si sudoripare.

Masajul  stimuleaza procesele metabolice, descompune grasimile, ceia ce in cele din urma si asigura pierderea in greutate fara efecte colaterale, negative – moliciunea pielii.

Sub influenta masajului , formatiunile mari de grasime a tesutului adipos subcutanat sunt distruse, se rupt aderentele, se indreapta aliniatul tesutului adipos subcutanat, se elimina umflarea. Masajul anticelulitic  – este un instrument excelent pentru a pierde in greutate, si a elimina zgura.

Actiunea masajului anticelulitic este indreptata nu doar la reducerea tesutului adipos din organism, dar, de asemenea, pentru a imbunatati starea pielii. Deja dupa citeva proceduri de masaj anticelulitic creste tonul, elasticitatea si fermitatea pielii, si rezistenta ei la eforturi mecanice. Treptat, dupa nivelul cresterii numarului de proceduri dispar si tesuturile cicatriciale. In timpul masajului are loc o usoara dilatare a pielii, care in cazul celulitei fibroase este de foarte mare ajutor.

Una din cauzele principale ale imbatrinire a pielii este (moliciunea, ridurile, etc.) – o treptata incetinire a circulatiei sangvine, ceia ce duce la aprovizionarea insuficienta cu oxigen a celulelor si substantelor nutritive, si, in cele din urma, duce la o slabire a metabolismului celular.

Masajul anticelulitic in medicina orientala este o metoda foarte eficienta de actiune terapeutica asupra organismului uman cu ajutorul unor cutii speciale. Sub influenta masajului anticelulitic se creeaza o presiune, provocand fluxul sanguin spre punctele biologic active (puncte de acupunctura). Masajul anticelulitic din sectorul 1, Bucuresti, imbunatateste circulatia singelui si a fluxului limfatic, indeparteaza stagnarea in tesuturi.

Acesta imbunatateste metabolismul si accelereaza procesele de regenerare, elimina toxinele si substante nocive din organism. Se formeaza substante biologic active care stimuleaza procesele metabolice si de regenerare in tesuturi, se imbunatateste circulatia singelui, limfei si lichidul interstitial. Metoda de masaj anticelulitic normalizeaza circulatia energiei vitale dupa meridianele corpului, contribuie la ridicarea energiei organismulu.

Masajul anticelulitic activeaza circulatia singelui in zonele cu probleme, intensifica procesele metabolice la nivel celular. Masajul anticelulitic restabileste structura pielii. Acest lucru se datoreaza sintezei crescute de colagen, elastina in conditii de actiune a masajului pe piele, pe tesutul adipos subcutanat, tesutul conjunctiv.

De obicei, cursul unui masaj anticelulitic dinamic sau static  – este de la 10 la 15 proceduri. Pentru a fixa rezultatul si a obtine un efect pe termen lung cursul urmeaza a fi repetat deci, ar trebui urmat cel putin doua ori pe an.

Masajul anticelulitic din sectorul 1este de obicei folosit in combinatie cu alte metode de reflexoterapie: acupunctura, stounterapia, acupresura, auriculoterapia, moxoterapia, hirudoterapia si altele. Aceasta abordare cuprinzatoare ofera rezultatele cele mai bine in tratamentul majoritatii bolilor, iar aspectul de “coaja de portocala” inestetic al celulitei va fi eliminat.

Be the first to comment on "Care sunt beneficiile masajului anticelulitic din sectorul 1 din Bucuresti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.