Ce inseamna geamuri cu sticla dual protect

Multe persoane, atunci cand isi doresc sa achitioneze sisteme de geamuri termopan, primesc informatii si despre sticla dual protect, si ca ar fi mai potrivit sa opteze pentru un sistem de acest tip. Totodata, mai putem adauga ca multe dintre aceste persoane nu stiu exact ceea ce inseamna acest lucru, iar in cele ce urmeaza vom vorbi putin despre sticla dual protect. In primul rand, dupa spusele producatorilor din acest domeniu, aceasta sticla dual protect este cea ce poate oferi protectie termica pe timp de iarna, si protectie solara in ceea ce priveste anotimpul cald. Banuiesc ca oricine ar dori sa se bucure de aceste beneficii, daca chiar asa or sta lucrurile. Despre aceasta sticla dual protect se mai stie ca poate oferi o reducere semnificativa in ceea ce priveste modalitatile de incalzire, deoarece nu mai permite caldurii sa paraseasca incaperea. Asta deoarece geamurile de acest tip se pot inchide ermetic, fara a lasa spatii prin care sa iasa sau sa intre aerul. Pana in prezent, cel mai important aspect in ceea ce priveste ferestrele de termopan era cel prin care sa poata asigura o protectie eficienta impotriva frigului pe timp de iarna. In prezent putem spune ca termopanele sunt ideale pentru o locuinta mai ales in cazul in care sunt dual protect, deoarece pot oferi si alte beneficii destul de importante pentru orice imobil.

building-6992Dupa cum spuneam dual protect inseamna protectie termica pe timp de iarna, si reducerea semnificativa a cheltuielilor pentru incalzire. In ceea ce priveste anotimpul cand aceste termopane dual protect, pot asigura un confort sport in interior, deoarece pot asigura protectie solara, si nu mai este nevoie de un sistem de aer conditionat pentru un confort sporit. Am mai aflat despre sticla dual protect ca poate permite eliminarea efectului de sera, insa fara ca acest lucru sa insemne ca se pierde din lumina naturala, si fara a mai lua in considerare posibilitatea de a opta si pentru alte sisteme de umbrire. In aceste conditii acest tip de sticla poate permite in anumite locatii patrunderea luminii artificiale, fara ca acest lucru sa insemne ca acele sali sau spatii vor fi supraincalzire, datorita razelor soarelui. Geamurile dual protect sunt termoizolante, si au de asemenea si proprietati de control solar. Dupa spusele specialistilor aceste termopane dual protect sunt mai superioare din punct de vedere al calitatii in comparatie cu geamurile termoizolante Low – E. Aceste termopane pot intampina nevoile consumatorilor, ce se confrunta cu efectul de incalzire globala.

Pretul pentru sistemele de acest tip pot fi un pic mai mari, insa daca privim la beneficiile pe care le pot oferi in comparatie cu celelalte tipuri de ferestre, atunci cu siguranta ne putem gandi ca la o posibilitate de echipare a locuintelor, si a imobilelor noastre. Totodata despre sticla dual protect, mai putem adauga ca se poate monta si pe ferestre din pvc, aluminiu, sau lemn stratificat, chiar daca aceste sisteme au fost montate anterior. Sticla dual protect este cu 50 % mai eficienta. Datorita informatiilor prezentate si dumneavoastra mai sus, am decis si eu sa fac aceasta investitie intr-o sticla dual protect, si chiar pot spune ca am facut alegerea potrivita, mai ales ca nu mai am probleme cu caldura sufocanta pe timp de vara. Eu am colaborat cu cei de la Amel Industry, si i-am contactat la numarul de telefon 074.222.1399.

Be the first to comment on "Ce inseamna geamuri cu sticla dual protect"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.