Ce trebuie sa stii despre implanturi dentare preturi Iasi

Implantul dentar cu forma de radacina este cel mai popular si cel mai comun in randul tipurilor de implanturi.

Implanturile tip radacina sunt de obicei conice sau la fel ca un surub, fiind asemanatoare cu dintele natural. Sunt concepute a fi amplasate in interiorul osului maxilar.

Forma de radacina a implantului ofera si baza pentru restabilirea unuia, mai multor sau a unei arcade de dinti; numai in cazul in care osul maxilar are latimea, lungimea si structura adecvata.

In acest caz, grefa osoasa este foarte frecventa utilizata.

Acest tip de implant dentar este cunoscut ca un implant de forma unei lame si este mai putin folosit. Este utilizat atunci cand osul maxilarului este prea ingust pentru implantul de tip radacina si zona nu este adecvata pentru o grefa osoasa.

Implantul in forma de placa este dintr-un metal patrat lung si plat cu una sau doua colturi pe o parte.  Important este sa alegi fara dar si poate implanturi dentare preturi Iasi si sa observi ca vei ramane uimit de corectitudine si nu numai.

Implanturile in forma de placa sunt amplasate chirurgical in mod vertical in maxilarul ingust si cu fata colturilor in gura, furnizand astfel o ancora pentru restaurare.

Implantul dentar cadru este un tip special de implant, de forma unei lame utilizata in implantul intraosos, la pacientii care au suferit deteriorari osoase severe in maxilarul inferior si care au probleme cu montarea protezei.

Acest tip de implant consta intr-o bara metalica subtire care se extinde peste maxilar si incorporat in osul maxilarului din partea din spate a gurii (aproape de molarii de minte) si in partea din fata a maxilarului, aproape de barbie.

Implantul dentar cadru este utilizat pentru a asigura si proteza din maxilarul inferior. Alege Dentique si vei fi multumit de orice lucrare.

cabinet stomatologicImplantul dentar in functie de etapele procedurii

O alta categorie comuna in cadrul implantelor dentare este dat de numarul de etape chirurgicale efectuate pentru amplasarea implantului.

Implantul dentar in doua etape

Este cel mai comun tip de implant. In timpul primei faze, cea chirurgicala, implantul este inserat in osul maxilarului astfel incat partea superioara sa fie la nivelul osului. Gingiile sunt apoi cusute pentru a acoperi implantul definitiv. Se astepata cateva luni pentru ca implantul sa se integreze in maxilar.

In cea de-a doua faza, medicul dentist va face o mica incizie in tesutul gingival pentru a expune si pentru „conecta” cu implantul dentar. Dupa ce s-au vindecat gingiile, implantul este gata pentru restaurarea finala: o coroana, o punte sau o proteza.

Implantul dentar intr-o singura etapa

Acest tip de implant s-a dezvoltat in ultimii ani si ofera pacientilor o procedura in timp mai scurt. Diferenta majora a acestui tip de implant este data in primul rand de durata si de procedura finala.

Un tip lung de implant este introdus in maxilarul superior, deoarece reprezinta o suprafata mai mare de os. Tesutul gingival este cusut pana la capul implantului dentar. Aceasta parte nu va fi acoperita, ramand expusa si vizibila. Astfel, dupa vindecare nu este nevoie de o noua interventie chirurgicala, iar medicul stomatolog va incepe procesul de restaurare imediat.

Este asemenator cu mini implantul dentar.

Be the first to comment on "Ce trebuie sa stii despre implanturi dentare preturi Iasi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.