Construirea unei case – avantajele colaborari cu o firma de constructii Bucuresti

Construirea unei noi case nu ofera aceeasi comoditate ca si cumpararea unei case existente. Nu numai ca trebuie sa gasesti teren, care este foarte probabil sa nu fie intr-un cartier existent, si trebuie, de asemenea, sa gasesti un constructor sau o firma de constructii in Bucuresti. Sa faci adaugiri unei constructii mai vechi poate eficientiza procesul, desi poate limita gradul de alegere. De asemenea, trebuie te gandesti la sisteme, cum ar fi daca terenul iti ofera acces la apa si canalizare, sau necesita un sistem septic, impreuna cu orice permis de mediu si de alta natura.

Marele avantaj: Sunt mult mai multe sanse de a obtine exact ceea ce vrei. Pentru multi, acest factor singur este suficient pentru a alege constructia unei case in locul cumpararii, dar exista si alte avantaje, de asemenea. O casa noua  este mai eficienta, mai ales cu noile coduri de energie, inclusiv mai bune standarde de filtrare a aerului [incalzire, ventilatie si racireprecum si izolatie termica. O mai buna eficienta este buna si pentru mediul inconjurator si puteti economisi bani pe facturile de utilitati in fiecare luna.

constructii-civile-150xUn alt cadou? O noua casa poate fi literalmente mai buna pentru tine. O casa noua este mai putin probabil sa aiba efecte asupra starii de sanatate din cauza lispei materiale toxice, pe care le au casele mai vechi: lucruri, cum ar fi azbest, vopsea cu plumb, mucegai. Chiar daca costurile initiale ale constructiei poate fi mai mare, poate mai usor sa-si recupereze investitia. Poti avea mai multe profituri semnificative cu revanzarea noii case. O casa noua este de obicei mai atragatoare decat o casa mai veche pentru cei mai multi oameni. In plus, o casa noua va necesita mai putine reparatii si intretinere mai putina,  fapt care pot economisi bani si timp.

Punand banii deoparte, construirea unei case poate duce la un nivel de satisfactie  care nu se poate realiza prin cumpararea unei locuinte existente. Exista un sentiment clar de  conexiune emotionala de a trai intr-o noua casa pe care ai creat-o. Mirosul de nou, cand nimeni altcineva nu a pus piciorul pe covor. Aceasta este creatia ta care se potriveste cu stilul si personalitatea ta, pe care ai creat-o de la zero.

Cele mai mari dezavantaje la construirea unei case tind sa fie cele mai mari costuri si intervalul de timp mai lung, ambele care pot creste pe tot parcursul procesului de construire a casei. Cu o firma de constructii din Bucuresti, insa, te poti linisti. De obicei seriozitatea firmei pe care o vei alege va face diferenta. Acestea fiind spuse, iti poate limita riscul ca locuinta ta sa treaca peste buget sau sa dureze mai mult decat te-ai asteptat, lucrand cu un constructor de renume si avand un contract bun. Pentru a evita cresteri neasteptate ale preturilor, incearca sa folosesti un contract forfetar. Un contract forfetar specifica un pret fix pentru constructie, punand riscul depasirii costurilor pe constructor in locul cumparatorului.
In plus, firma de construcii ar trebui sa lucreze cu tine pentru a te ajuta sa reduci costurile.

Be the first to comment on "Construirea unei case – avantajele colaborari cu o firma de constructii Bucuresti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.