Cum sa plecati cu o masina buna de la rent a car Otopeni

Inchirierea unei masini este o astfel de parte comuna a experientei de calatorie despre care ati crede ca procesul ar fi simpla si transparenta – dar nu este. Am nevoie sa cumpar o asigurare suplimentara? Ce  stiu despre plata pentru realimentare masina? Am auzit povesti de groaza despre pretentiile de daune false; ar trebui sa fiu ingrijorat? Nimeni nu este in jurul valorii de a inspecta masina cu mine; este in regula? Pot sa conduc intr-o alta tara? Am nevoie de toate optiunile extra pe care mi le ofera la ghiseu de inchiriere? Aceste intrebari vin destul de mult de fiecare data cand ne inchiriezi o masina. Din nou, nimic, dar simplu.

  1. Preplatiti pentru benzina.

Intrucat securitatea aeroportului a adaugat timp considerabil pentru acest proces, companiile de inchiriere au venit cu noi optiuni de alimentare cu combustibil auto, si sunt oferindu-le vinde greu la biroul de inchiriere.

Doar daca nu esti complet sigur ca vei reveni rezervorul gol, sau aveti un zbor inainte de zori, care ar face sa merite banii sa nu trebuiasca sa te alimentezi cu combustibil, nu va trebuie sa platesti pentru asta.

img-20150910-wCel mai bun timp pentru a gasi un loc pentru a alimenta autovehiculul dumneavoastra este imediat dupa ce l-ati luat. Pe masura ce conduceti departe de agentia rent a car Otopeni, fiti atent la statiile de gaz locale, si faceti un plan pentru a reveni la cel mai usor accesibile sau cel mai bun pret al ei, la sfarsitul inchirierii. Cartierele din jurul aeroporturilor pot fi confuz si nefamiliare, astfel incat sa nu doriti sa conduceti in cerc in cautarea unei statii de benzina ca abordarile timp de zbor. Figura acest lucru pe cale de iesire, atunci cand nu sunt presat de timp.

  1. Asigurarea de cumparare, propria ta asigurare auto va acopera.

Inainte de a accepta aceasta, la valoarea nominala, trebuie subliniat faptul ca politicile de asigurare auto poate varia in mod considerabil, astfel incat veti dori sa verificati cu propriul asigurator direct. Daca aveti minimul legal de acoperire admisibila, aceasta nu poate include o acoperire pentru inchirieri de masini – in timp ce, daca aveti ceea ce companiile numesc „acoperire completa”, aproape sigur nu. Suna sau e-mail asiguratorul dvs. pentru a afla.

In general, regula este ca acoperirea aveti pentru vehiculul principal se extinde la autovehiculul de inchiriere, deoarece chiria este considerata un vehicul de inlocuire in cadrul politicii. Deci, daca aveti o acoperire cuprinzatoare pe propria masina, politica dumneavoastra va va oferi, de asemenea, o acoperire cuprinzatoare pentru vehiculul de inchiriere.

Cele mai multe politici va vor acoperi, chiar daca masina de inchiriere este o „mai buna” sau o masina mai valoroasa decat propria masina, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji daca aveti un upgrade sau inchiria o masina mult mai bun decat cel pe care il asigura acasa .

Retineti ca un accident intr-o masina de inchiriere se va ridica in mod tipic ratele daca trebuie sa faca o reclamatie cu privire la politica de asigurare proprie. Agentia de rent a car Otopeni Trax Rentacar va poate ajuta cu si mai multe informatii utile pe care sa le retineti, oriunde ati merge, pentru ca inchirierea masinilor sa nu mai fie o corvoada.

Be the first to comment on "Cum sa plecati cu o masina buna de la rent a car Otopeni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.