De ce sa alegi o mobila second hand din Bucuresti?

In ultimii ani, s-au dezvoltat tot mai mult magazinele care comercializeaza mobila second hand adusa de cele mai multe ori din import.

Acestea sunt o alternativa ideala pentru persoanele cu un buget redus care doresc sa achizitioneze piese de mobilier. Se gasesc atat piese din stejar, canapele, fotolii, scaune, chiar si mobilier de bucatarie si baie.

Mobila se vinde insotita de un certificat de calitate si de dezinfectie. Tot mai multe persoane prefera sa cumpere o mobila second hand din lemn masiv, in detrimentul celor noi de slaba calitate, realizate de cele mai multe ori din pal.

Clientii sunt atrasi de faptul ca produsele au un design deosebit fata de ceea ce se gaseste pe piata romaneasca. O tara din care se importa foarte des este Germania, deoarece persoanele se muta des si prefera sa isi inlocuiasca mobila.

mobila secondSe pot alege atat piese pentru birouri, cat si pentru acasa. Firma de mobila second hand din Bucuresti va poate ajuta sa dati casei dumneavoastra un aer vintage si sofisticat.

Persoanele pasionate de design interior cu siguranta vor opta pentru niste piese de mobilier unicate, rustice sau vintage, casa fiind mediul care reflecta personalitatea proprietarilor. Un avantaj al achizitionarii pieselor la mana a doua il constituie si faptul ca le puteti personaliza .

Inainte de a cumpara mobila este foarte important sa stiti exact masurile locuintei, pentru a se incadra perfect. Cand alegeti nuantele, este recomandat sa va limitati la maxim 3, pentru a nu supraincarca si a crea o atmosfera incarcata.

Magazinele care comercializeaza mobila second hand asigura in cele mai multe cazuri si transportul pana la locuinta dumneavoastra si servicii de montaj.

Se gasesc atat piese de epoca, clasice, cat si moderne. Tarile din care se importa cel mai mult sunt cele din Europa de vest, de unde produsele vin in stare foarte buna, fara urme de uzura.

Pretul este factorul definitoriu in alegerea unei mobile second hand. Preturile dintre o mobila second si una noua se diferentiaza si cu 50%.

Mobila este cel mai important factor in crearea unei locuinte. Ea trebuie sa corespunda atat calitativ cat si din punct de vedere estetic. Daca aveti multe idei dar bugetul este unul mediu, cu siguranta puteti opta pentru niste piese second hand.

Mobilierul ofera atat originalitate cat si rezistenta. In prezent, nu doar persoanele fizice achizitioneaza mobila second hand, ci chiar si unii proprietari de restaurante sau cafenele.

Daca nu va doriti sa faceti un credit pentru a va mobila casa, datorita dobanzilor foarte mari, puteti achizitiona din propriul buget o mobila de foarte buna calitate, la un pret foarte bun in raport cu calitatea, de la firma de mobila second hand din Bucuresti.

Se aduc saptamanal modele noi, oricand doriti puteti sa gasiti modelul ideal. Sunt si persoane cu potential financiar care prefera mobila second hand, datorita materialelor foarte bune din care este confectionata.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei piese de mobilier la un pret accesibil, alegeti sa vizitati un magazin care comercializeaza mobila de import. Piesele sunt foarte bine pastrate si va vor infrumuseta casa, datorita stilului clasic si elegant.

Be the first to comment on "De ce sa alegi o mobila second hand din Bucuresti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.