Gresia de lux pentru living, noile standarde estetice si calitative

Gresia nu mai este optiunea populara doar in amenajarea bailor si a bucatariilor, ea constituind o alternativa viabila si pentru decorarea livingurilor, existand pe piata modele intr-o gama suficient de variata pentru a amenaja cu mult gust si rafinament un living.

Crearea unui spatiu pe cat de confortabil pe atat de stilat si de „chic” este posibila acum prin folosirea gresiei de lux pentru living, care impreuna cu un model elegant, creativ si modern, si a decoratiunilor potrivite va crea un spatiu pentru familie placut si aspectuos.

Gresia este un material de tip rece, atat din punct de vedere termic, cat si vizual. Astfel, este bine sa montati inainte un sistem de incalzire sub pardoseala, pentru a face incaperea confortabila, iar din punct de vedere vizual alegeti nuante calde, care sa creeze o atmosfera placuta, intima. Un alt aspect care este foarte important de luat in considerare inainte de alegerea modelului care urmeaza a fi achizitionat este rezistenta materialului, gresia avand mai multe clase de duritate, astfel veti putea opta pentru modelul potrivit traficului si greutatii mobilei din livingul dumneavoastra.

gresie livingUn avantaj incontestabil al gresiei fata de alte materiale cum ar fi podeaua sau parchetul este usurinta acesteia de a fi intretinuta, oferind o suprafata extrem de curata. Ea va fi mult mai rezistenta si la zgarieturi comparativ cu lemnul. De asemenea, exista o mult mai mare libertate in ceea ce priveste culorile si modelele pe care aceasta o poate avea comparativ cu materialele naturale.

Puteti alege dintre modele care sa redea aspectul si luxul lemnului, sau care sa aiba diferite accente cum ar fi un model care sa fie repetat pentru a crea anumite tipare, sau din contra un model mai simplu, care sa imite marmura sau granitul, realizandu-se un design unic.

Alegeti modele de cea mai buna calitate, care desi vor fi la preturi mai ridicate, vor fi deosebit de durabile si vor crea de asemenea un design luxos bogat, deoarece acesta este si scopul urmarit la achizitia gresiei de lux pentru living.

O gresie de foarte buna calitate isi va pastra aspectul pe o perioada extrem de indelungata, si va fi foarte rezistenta la zgarieturi si pete.  Optand pentru acest tip de material, care este mai putin intalnit in casele oamenilor cand vine vorba de living, cu siguranta incaperea dumneavoastra va iesi in evidenta si va avea o nota distincta. Combinarea inteligenta si creativa a culorilor cu celelalte elemente de decor poate rezulta intr-o incapere cu un aspect modern si dinamic, sau din contra, folosind culori mai deschise, neutre, si modele simple, se va crea un spatiu extrem de calm si de relaxant. Cu siguranta putem spune ca optiunile si combinatiile sunt nelimitate. Aceasta face ca gresia de lux sa fie o optiune perfect si non-conformista pentru decorarea livingului, facand mult mai usoara renuntarea la elemente mai traditionale cum sunt parchetul sau podeaua. Acest material este de asemenea si ecologic, evitandu-se folosirea lemnulu, dar si a altor substante cu care acesta ar putea fi tratat.

Be the first to comment on "Gresia de lux pentru living, noile standarde estetice si calitative"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.