In ce mod te ajuta tabla perforata la decorarea casei

Acest material industrial, si anume tabla perforata, aduce o serie intreaga de caracteristici cum ar fi rezistenta, intimitate dar si o deschidere vizuala in amenajarea unui interior de poveste dar si a exteriorului. Adesea, tabla cu perforatii din otel se foloseste in spatii industriale dar si comerciale  si incepe sa castige din ce in ce mai mult teren in ceea ce priveste amenajarea locuintelor. Materialul detine caracteristici care il fac ideal atat pentru aplicatii structurale cat si pentru aplicatii decorative. In acelas timp, materialul are proprietatea de a inchide spatiul si totodata permite luminii sa intre.

Tabla-perforata-DecorativaTabla perforata este efectiv o foaie din metal ce detine gauri de diverse forme si dimensiuni. Aceasta tabla are un aspect asemanator ochiurilor mai ales daca este privita din departare. In ceea ce priveste forma, dimensiunea dar si modelul gaurilor, acestea pot sa fie standardizate ori personalizate si gaurile standard sunt de regula circulare avand marimea de la 1 mm in sus. Trebuie mentionat faptul ca, cu cat este mai mare gaura cu atat foaia trebuie sa fie mai groasa.  Acele foi personalizate  se gasesc intr-o mare varietate de dimensiuni si culori, de la patrate, dreptunghiulare, romburi, cruci dar si altele.

Cat despre avantajele pe care le prezinta aceste table perforate, ei bine, aceasta tabla se foloseste cu usurinta la aplicatiile structurale dar si decorative ale unei locuinte, la balustrade, fatade sau la scari. Detine caracteristici care permit patrunderea luminii, a sunetului dar au si profunzime vizuala. Materialul din care este confectionata poate fi utilizat pentru a regla atat lumina cat si ventilatia insa poate si sa blocheze ori sa limiteze lumina directa iar in acelasi timp permite si aerului sa circule. Tabla perforata este folosita cu succes si pentru imbunatatirea intimitatii dar si permite crearea unui sentiment de inchidere dara fara a inchide complet spatiul pentru ca efectul este oarecum transparent. Datorita metalului perforat sunetul poate sa fie difuzat. Este o tabla cu proprietati antiderapante si destul de usor de curatat mai ales daca este folosita pentru caile de mers ori treptele de la scara. Este extrem de durabila si detine o mare capacitate de incarcare. Daca se foloseste pentru exterior, materialul este potrivit mai ales in cazul unui drenaj pentru ca apa are posibilitatea de a aluneca chiar si prin gauri.

Metalul perforat poate sa fie cu usurinta utilizat pentru balustradele scarilor, mai ales scarile care pornesc din centrul casei pana in tavan, balustradele din tabla inconjurand spatiul fara sa il inchida vizual. Pentru scari, tabla perforata detine calitati exceptionale si este o alegere excelenta mai ales pentru trepte. Datorita texturii, treptele au parte de o foarte buna rezistenta contra alunecarii dar are si o capacitate foarte mare de incarcare pentru integritatea structurala.

Daca folositi tabla perforata la balustradele de pe balcon  o sa aveti atat intimitate cat si un sentiment de siguranta. Ajuta si la limitarea vederii in casa. Daca este sa o folositi pentru fatade, casa poate arata exceptional.

Be the first to comment on "In ce mod te ajuta tabla perforata la decorarea casei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.