Informatii despre detector de fum wireless

Un detector de fum wireless este foarte important in cazul in care veti dori sa va asigurati locuinta in ceea ce privesc situatiile neplacute cauzate de aparitia unor incendii. Prin acest detector veti avea posibilitatea sa fiti anuntati din timp ca exista un pericol in acest sens, si veti putea lua cele mai bune decizii, inainte de a fi prea tarziu. Acest detector de fum wireless este cel care funtioneaza prin faptul ca va detecta particulele de fum din mediul inconjurator, si va da alarma de incendiu in cazul in care fumul provine de la un incendiu. Prin instalarea unui detector de fum de acest tip, nu veti avea probleme legate de alarmele false, datorita faptului ca designul este unul special, iar procesarea semnalului este fotoelectrica. Astfel, in cazul in care vor exista cantitati mai mari de praf, sau alte interferente, acest sistem nu se poate declansa, si se poate concentra doar pe detectia de fum de la un foc vizibil sau ascuns. In aceste conditii, veti avea un mijloc eficient la dispozitie prin care va puteti proteja locuinta. Sistemele de acest tip sunt foarte des instalate si in cazul unor cladiri comerciale, mai ales daca in cadrul acestora se afla depozite de materiale sau produse. Am aflat acest lucru de la Expert Security sunand la 0745.66.99.55. Acestia au avut amabilitatea de a ne oferi mai multe informatii despre importanta acestor sisteme, si despre ele va vom prezenta detalii in continuare.

file46Despre un detector de fum wireless mai putem spune ca va alerta panoul de comanda, in cazul in care va exista pericolul unui incendiu, ceea ce inseamna ca se va declansa alarma. Astfel, toate persoanele prezente in acel imobil, vor putea lua masurile necesare pentru a diminua pierderile materiale, si se poate evacua din timp acel imobil. Referitor la aceste echipamente mai putem adauga ca sunt utilizate pentru locuinte, magazine, birouri sau hoteluri, iar beneficiile lor sunt destul de mari. Spunem acest lucru deoarece orice persoana, va avea posibilitatea sa se bucure de protectia dorita impotriva incendiilor, si chiar daca acestea isi vor face aparitia, pot fi luate din timp cele mai potrivite decizii.

Acesta este si rolul principal al sistemelor de acest tip, iar echipamentele antiincendiu trebuie instalate in spatiile comerciale, acest lucru fiind reglementat si prin lege. Referitor la un detector de fum wireless mai putem adauga ca se poate instala destul de simplu pe tavan, iar design-ul acestuia este unul compact si estetic. Conectarea se va face fara fire la panoul de alarma, deoarece exista posibilitatea de conectare wireless. Despre avertizari si alarme, putem adauga ca sunt trimise wireless, iar raza pe care se poate face acest lucru este de 80 m in spatii deschise. In ceea ce priveste alarmarea, putem adauga ca aceasta va disparea odata ce fumul isi face disparitia, iar restartarea sistemului se face automat.

In cazul acestor sisteme cu detector de fum wireless, veti avea posibilitatea sa fiti informati atunci cand trebuie schimbata bateria, deoarece se poate face o alerta in acest sens. Instalarea sistemului este una foarte simpla pentru birouri, case, sau hoteluri, iar transmitatorul este alimentat de cele mai multe ori de o baterie. Pentru conectarea acestui detector la sistemul de alarma in cazul incendiilor, nu va trebui decat accesat butonul de conectare. Sistemele de acest tip sunt ideale pentru imobile si locuinte, si pentru acele persoane ce isi vor dori mereu sa se asigure imptriva incendiilor devastatoare. Dupa cum am avut ocazia sa vizualizam pe magazinele online, se poate adauga ca preturile pentru sistemele de acest tip sunt corecte, daca ne gandim la o comparatie intre acesta si daunele materiale provocate de un incendiu. Un sistem de acest tip poate fi foarte important si pentru salvarea de vieti omenesti in cazul unor incendii, deoarece evacuarea se poate face imediat dupa declansarea alarmei de incendiu.

Be the first to comment on "Informatii despre detector de fum wireless"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.