Intrebari de retinut cand vine vorba de trailer de inchiriat

Mutarile pot fi destul de descurajante mai ales daca nu dispunem de prea multi bani si de multe lucruri de mutat. Desi prima alegere cand vine vorba de mutari este sa angajati un transportator sa va ajute cu mobila sau cu restul dependintelor, poate fi si cea mai scumpa forma de ajutor.

trailer-de-inchiriatAcum aveti posibilitatea sa inchiriati trailere pe care sa le conduceti chiar dumnevaoastra, fara sa va ganditi ca va va costa foatre mult. De fapt, chiar de la prima privire va puteti da seama ca este cam cu 50% mai ieftin sa inchiriati un camion, decat sa angajati o firma de transport. Insa, ca sa fiti in deplina cunostinta de cauza, am pregatit pentru dumneavoastra cateva intrebari la care e bine sa aveti raspunsuri clare.

Poate altcineva sa conduca trailerul de inchiriat in Targu Mures?

In cele mai multe cazuri, da – dar, in mod normal, vi se va cere sa platiti suplimentar pentru a adauga soferi suplimentari. De exemplu, puteti adauga pana la trei soferi suplimentari pentru cate o taxa minima pentru fiecare (membri ai familiei sunt acceptati fara costuri suplimentare). Soferii suplimentari trebuie,  in mod normal sa indeplineasca o cerinta minima de varsta si sa detina una sau doua forme de identificare. Doar amintiti-va ca persoana care semneaza contractul este de obicei persoana responsabila pentru echipamentul inchiriat. Asa ca, daca altcineva conduce trailerul si are un accident, el nu poate fi considerat responsabil financiar.

Cat de mult spatiu ocupa un trailer de inchiriat in Targu Mures?

Luati in considerare lungimea intregului vehicul atunci cand vreti sa stabiliti daca vehiculul se va potrivi in parcare. Lungimea unui trailer trece de 5 metri si poate ajunge chiar si la 20 de metri.  Iar aceasta lungime se  poate referi doar la capacitatea interioara, in timp ce lungimea reala va fi mult mai mare. Aflati mai multe despre o remorca parcare chiar pe site-ul cu trailer de inchiriat.

De unde stiu ce dimensiune de trailer am nevoie?

O mare intrebare! Utilizati un estimator de spatiu pentru a calcula ce dimensiune veti avea nevoie. Apoi, odata ce ati estimat filmul liniar, pur si simplu utilizati instrumentul de conversie pentru a compara trailere disponibile.

Trebuie sa cumpar asigurare in cazul in care am inchiriat un trailer?

In cele mai multe cazuri, achizitionarea de asigurare de la compania de inchiriere este optionala, dar este important sa verificati cu compania de asigurare auto pentru a verifica ce tip de acoperire aveti. Retineti ca majoritatea nu acopera daunele – chiar si in cazul in care acoperirea se extinde la o masina de inchiriere.

Exista alternative la inchirierea unui traile sa conduc chiar eu?

Da! Daca va place ideea de mutare low-cost, dar nu va permiteti sa mai platiti un sofer in plus, atunci este o alegere excelenta. Cu acest tip de serviciu de la Kangoo Tours Trans, puteti spune chiar ca va mutate singur. Acum va puteti muta in cel mai scurt timp, si in cel mai eficient mod.

Be the first to comment on "Intrebari de retinut cand vine vorba de trailer de inchiriat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.