Marturii nunta – cele mai placute cadouri de care se bucura invitatii

Te chinui pentru a crea o experienta uimitoare pentru oaspetii de la nunta ta, dar cat de des te opresti si te intrebi: „Ce vreau sa imi amintesc cel mai mult despre ziua nuntii mele?” In mijlocul oricarei circumstante, nu uita sa „faci o pauza” si sa pretuiesti acele momente extra-speciale – de la prima privire pana la primul dans ca proaspat casatoriti. Gandeste-te doar: acestea sunt amintirile pe care le vei savura in anii urmatori.

Si mai gandeste-te si ca oaspetii vor sa sa-si aminteasca cu drag de evenimentul la care au participat cu tot dragul. Asa ca ar fi dragut si de bun simt din partea ta sa le oferi marturii de nunta.

Care este scopul marturiilor de nunta?

Marturiile de nunta pentru oaspeti sunt un mod clar de a spune ca imbratisati sprijinul persoanei dragi. Sunt o modalitate excelenta de a multumi familiei, prietenilor apropiati si tuturor celor de la nunta pentru ca au sarbatorit alaturi de fericitul cuplu.

Dar astazi, cuplurile nu se bazeaza pe cadouri traditionale. Se intelege ca marturiile de nunta nu trebuie sa fie scumpe sau chiar extravagante.

Marturiile de nunta au fost sunt si vor fi un gest incredibil de placut fata de oaspetii care participa alaturi de miri la sarbatorirea unui eventiment important din viata lor. Sunt o modalitate de a oferi oaspetilor ceva suplimentar de luat acasa dupa festivitati, o amintire amuzanta sau memorabila a ocaziei.

In cele din urma, ofera marturii de nunta oaspetilor pentru a le pune zambetul pe buze, pentru a evidentia un moment bun.

Sunt mult mai creative, mai personalizate si mai adecvate bugetului. Nu mai trebuie sa cheltuiesti sume mari de bani pentru a face o impresie placuta cu aceste daruri de nunta pentru oaspeti. Exista si marturii de nunta facute in regim DIY care pot fi memorabile si mult mai apreciate decat unele standard.

Motivul pentru care trebuie sa ai marturii de nunta

Singurul scop al marturiilor de nunta este ca mirii sa-si exprime recunostinta fata de oaspeti pentru ca si-au luat timp din ziua lor pentru a participa la nunta.

Chiar daca cuplul le va trimite oaspetilor carti de multumire dupa nunta, o mica favoare la nunta este o modalitate atenta prin care cuplul isi poate multumi oaspetilor pentru dragostea si sprijinul lor.

Motivul pentru care nu trebuie sa ai marturiii de nunta

Cel mai frecvent motiv pentru care cuplurile aleg sa nu aiba marturii de nunta este ca au un buget restrans si nu isi permit sa cumpere cadourile.

Aceasta este o preocupare foarte des intalnita. Chiar daca majoritatea marturiilor de nunta sunt destul de ieftine, pretul unitar trebuie inmultit cu numarul de oaspeti prezenti.

De exemplu, daca marturia pentru nunta te costa 1,50 lei fiecare, dar intentionezi sa ai 300 de invitati, costul total al favorurilor pentru nunta va fi de 450 lei (cu exceptia transportului si ambalajelor pe care ti le-ai putea dori).

Daca vrei cu adevarat sa le oferi oaspetilor tai un cadou de nunta, asigura-te ca ai sectiunea din bugetul nuntii tale special pentru acestea. Acest lucru te va asigura ca exista suficienti bani disponibili pentru a oferi fiecarui oaspete un cadou de nunta in semn de recunostinta.

In concluzie, marturiile de nunta sunt un gest frumos pentru toti oaspetii si participantii la nunta ta. Prin acest gest placut, ei vor putea pastra acel cadou drept amintire pentru multa vreme de acum inainte.

Be the first to comment on "Marturii nunta – cele mai placute cadouri de care se bucura invitatii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.