Mi-am cumparat sursa de apa alcalina

Am cunoscut-o acum cateva luni, insa chiar si atunci stiam ca e ceva special la ea, pentru simplul fapt ca stralucea de sanatate, intr-un fel care te-ar putea face sa te simti bolnav, sau cel putin inferior. In trecut fusese manager de resurse umane insa lasase totul deoparte pentru a se ocupa de apa alcalina.

Unii o numesc „apa miracol”, deoarece se spune ca ajuta organismul dumneavoastra sa se vindece natural. Nu este un produs nou, dar popularitatea sa este in crestere in mod surprinzator peste tot prin lume. Este vorba de apa alcalina care poate face minuni pentru corpul nostru daca o consumam regulat. Sustinatorii sai spun ca ajuta la vindecarea unei mari varietati de boli doar prin consumul de apa.

glass-531200Cei cu care m-am intalnit spun ca este foarte logic ca ajuta la vindecarea corpului din moment ce este o apa structurata la nivel molecular.

„Am fost intr-o  lupta continua cu tensiunea mea, și de cand am inceput sa beau apa aceasta totul s-a intors la normal”, a declarat un consumator fidel,  care a baut apa alcalina din 2012.

Un alt consummator care are ionizator acasa mi-a spus ca „este un mod de viata care m-a ajutat sa mi se imbunatateasca vedere”.

Acesta are o masina care filtreaza si converteste apa de la robinet in apa moleculara, care este alcalinizata, adica are un nivel pH mai mare de 7 pe scara PH. Este de asemenea, plina de antioxidanti si oxigen astfel ca cei care o beau spun ca ajuta tot corpul.

„Am vazut oameni care luau medicatie  pentru scaderea tensiunii arteriale, medicamente  pentru colesterol, sau alte medicamente pentru tot felul de afectiuni si  toti spun ca se simt mai bine si au mai multa energie, si asta doar cu ajutorul unui paha de apa alcalina pe zi” imi spune acelasi consumator.

Acesta este un specialist in sanatate si wellness, care a inceput sa bea apa acum cinci ani, si spune ca este doar pasiunea ei pentru sanatate alternativa, care o impinge sa spuna tuturor despre aceasta apa miraculoasa.

Evident ca mi-a spus si mie, ba chiar m-a indrumat sa ii contactez pe cei de la SC Fining SRL, din Brasov Romania si sa imi cumpar si eu un ionizator. La incepu am fost reticenta ce-I drept, insa in decursul vizitelor pe care I le faceam, beam regulat apa alcalina, si chiar incepeam sa ma simt mai bine, ca si cum cineva ar fi dat  timpul inapoi si aveam iar 20 de ani.

Abia atunci m-am gandit serios daca este cazul sa imi cumpar si eu ionizator, pentru ca evident ca vroiam sa am aceasta sursa chiar la mine acasa.

Am investiti deci o suma frumusica in ionizator, dar imi place sa cred ca de fapt am cheltuit mai putin decat as fi cheltuit pe medicamente, daca as fi continuat sa beau apa de la robinet. Deja aveam probleme cu colesterolul si tensiunea sangelui scazuta si nu aveam de gand sa fac un preinfarct si abia apoi sa ma gandesc de doua ori. Nu, am ales ionizatorul de apa.

Be the first to comment on "Mi-am cumparat sursa de apa alcalina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.