Montare tamplarie PVC

Despre montare tamplarie PVC vom vorbi in cele ce urmeaza si va vom prezenta cateva aspecte interesante de care va trebui sa tineti cont in cazul in care veti dori sa montati singuri usile si ferestrele la locuinta dumneavoastra. Insa in cazul in care veti considera ca nu puteti duce la bun sfarsit aceste sarcini, atunci puteti lua in calcul si posibilitatea de a colabora cu o companie din acest domeniu. Astfel, pentru inceput in ceea ce privestea montarea unei tamplarii pvc, geamuri si ferestre, este important sa pregatim terenul pentru lucru. In cazul in care vorbim despre o constructie noua, trebuie avut in calcul acest lucru, si trebuie lasat loc pentru montarea ferestrelor. Daca vor fi goluti, acestea vor trebui umplute, iar in cazul in care vor exista neregularitati, acestea vor trebui cioplite. Pentru inlocuirea unor ferestre sau usi vechi cu unele noi, va trebui mai intai sa le demontam pe cele vechi, dupa care sa pregatim locul de munca. Dupa etapa de pregatire a locului de munca este necesar sa pregatim si sculele pentru procesul de montare. In aceste conditii, va fi nevoie de masina de gaurit cu percutie si cu un burgiu de beton, masina electrica pentru infiletat, burghiu de metal, ciocan de cauciuc, nivela, pene cu grosime variabila, lopatica de calare pentru geam din termopan, suruburi pentru montaj, cale fixe si reglabile, si nu in ultumul rand pistol cu spuma poliuretanica. Acestea sunt materialele si sculele de care va trebui sa dispuneti pentru a incepe procesul de montare tamplarie PVC.

gehry-architecturApoi, dupa ce ati parcurs aceste etape, urmeaza cea prin care veti pregati tamplaria pentru montare, iar in acest moment este important sa verificati si daca exista gaurile de drenaj sau de ventilatie pentru profil. Apoi, dupa o masurare repetata a golului si a ferestrei, urmeaza gaurirea profilului si a locurilor in care veti aplica suruburile pentru montaj. Urmeaza montarea panoului de tamplarie, iar in acest demers, veti avea nevoie si de nivela si pene din lemn pentru a putea regla amplasarea in cazul in care va fi nevoie. Apoi, trebuie sa gauriti peretele cu un burghiu de beton, pentru a fixa fereastra cu suruburi. Este foarte important ca la fiecare etapa sa verificati si planeitatea constructiei, deoarece in caz contrar este posibil ca atunci cand veti finaliza lucrarea ferestrele sau usile sa nu se inchida asa cum trebuie. Dupa ce veti verifica toate aceste lucruri, urmeaza etapa prin care veti aplica spuma intre tamplaria pvc si perete pentru a umple acel gol. Este important sa nu exagerati cu spuma, si sa aplicati cantitatea ideala pentru a umple acel gol, deoarece tamplaria pvc este fixata de suruburi, nu de spuma, aceasta avand doar rolul de a umple golul dintre tamplarie si perete.

Dupa ce ati parcurs etapele de mai sus, si dupa ce spuma poliuretanica s-a intarit, urmeaza etapa prin care veti aplica si veti instala sticla tamplariei pvc. In acest sens este nevoie mai intai sa puneti sticla fixa, dupa care o veti aplica si pe cea mobila. Dupa aplicarea sticlei urmeaza etapa de montare a cercevelelor, si a baghetelor, iar in acest sens este de asemenea important sa incepeti lucru de sus in jos, folosind pentru fixare si ciocanul de cauciuc. Acestea sunt etapele pentru montarea unei tamplarii de pvc, si puteti lua in calcul informatiile de mai sus pentru a monta produse de acest tip. In cazul in care sunteti de parere ca nu veti reusi chiar dumneavoastra sa duceti aceste etape la final in cele mai bune conditii, atunci exista si alte posibilitati. Puteti lua in calcul o colaborare cu o companie din acest domeniu, iar eu, cand am avut nevoie de servicii de montaj tamplarie pvc, am colaborat cu cei de la Termopane, sunand la numarul de telefon: 0729 31 91 41.

Be the first to comment on "Montare tamplarie PVC"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.