O echipa de traducatori mereu gata sa va ajute – traduceri Craiova

Detalii privitoare la traducerile legalizate si traducerile autorizate:

Toate traducerile legalizate Craiova se efectueaza de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania si care este recunoscut de biroul notarial la care se face legalizarea. Fiecare traducere trebuie sa contina copia documentului care a fost tradus, traducerea autorizata  si incheierea de legalizare notariala. Acest tip de documente trebuie prezentate notarului public insotite de originalul documentlui tradus.

Este de retinut faptul ca pentru legalizarea unei traduceri este nevoie de original sau un inlocuitor oficial al acestuia. Documentele pot sa fie legalizate doar la un birou la care traducatorul autorizat a fost inscris iar traducerile autorizate simple nu pot fi legalizate ulterior. Acestea nu contin toate elementele necesare actului de legalizare.

Orice traducere autorizata trebuie sa poarte semnatura si stampila unui traducator autorizat iar fara aceasta stampila o traducere nu poate fi  autorizata. Pentru traducerea actelor oficiale si personale este necesar nu doar cunoasterea limbii respective la perfectie ci si cunoasterea sistemului juridic al tarii respective dar si a modelului prestabilit dupa care un traducator trebuie sa se ghideze in efectuarea respectivei traduceri autorizate.

traduceri autorizateUn birou de traduceri Craiova va poate oferi traduceri autorizate sau legalizate in limbi de larga circulatie: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa si traduceri autorizate sau legalizate in alte limbi cum ar fi ucraineana, polona, portugheza, rusa, latina, norvegiana, suedeza, maghiara.

Echipa de traduceri Craiova foloseste doar traducatori cu experienta verificati si recomandati de catre alti traducatori pentru a va putea oferi cea mai buna calitate in traducere si se respecta timpul negociat si agreat cu clientii.

Domeniile in care va pot fi oferite serviciile de traducere sunt urmatoarele:

  • Traduceri medicale ( diagnostic, proteze, farmaceutice, orteze, aparate si echipamente medicale)
  • Traduceri tehnice ( aparatura electronica si electrocasnica, aerospatial, masini si echipamente industrial, automobile.)
  • Traduceri juridice ( documente parchet, legislatie, sentinte instanta, intampinari, decizii, acte normative )
  • Traduceri economice ( studii marketing, finante-banci, contracte, publicitate)
  • Umanist (sociologie, psihologie, resurse umane, comunicare si relatii publice, training.)
  • Lingvistic ( manuale si texte literare)
  • Traduceri in IT , informatica ( localizare software, manuale de utilizare software/hardware, documentatii licitatie.)
  • Traduceri politice ( luari de pozitie, declaratii, rapoarte, corespondenta, evaluari, situatii si altele )

Dintre traducerile din limbi straine de circulatie internationala fac parte si traduceri documente italiana. Pe langa serviciile de traducere va pot fi oferite si servicii de interpretariat sau legalizare documente. Expertii traducatori din echipa astraducericraiova.ro  sunt profesionisti cu experienta atat in domeniul traducerilor cat si in domeniile specifice de activitate in care aveti nevoie de traduceri.

Cele mai multe traduceri au nevoie si de apostila care se aplica direct pe actul de legalizat sau pe o prelungire a acestuia. Apostila se aplica de catre Institutia Prefectului. Prefecturile apostileaza urmatoarele tipuri de documente: certificate de botez si de cununie in original, adeverinte medicale vizate in prealabil la Ministerul Sanatatii, acte de studii in original, certificate de cazier judiciar eliberate cu cel mult 3 luni in urma, certificate de deces emise dupa 1996, certificate de casatorie emise dupa 1996 si certificate de nastere emise dupa anul 1996.

Costul unei traduceri se efectueaza de regula in urma unei analize facute de un manager de proiect iar termenul normal de executie al unei traduceri din grupa limbilor de circulatie cu un grad normal-mediu de dificultate este de 10 pagini pe zi. In cazul traducerii din niste limbi mai rar utilizate aceste norme se pot diminua.

Be the first to comment on "O echipa de traducatori mereu gata sa va ajute – traduceri Craiova"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.