Plimbare cu barca in Delta – primavara

Este indicat sa alegeti primavara pentru o plimbare cu barca in Delta Dunarii, deoarece in acest anotimp veti avea posibilitatea sa va bucurati de peisaje de neuitat, deoarece acum este momentul in care toata natura se trezeste la viata. Multe persoane sunt incantate de ideea unei calatorii in Delta pe tip de primavara, si de toate minunatiile pe care le pot gasi aici. Aici veti avea posibilitatea sa gasiti de fiecare data un tinut de basm, plin de farmec, mai ales in cazul in care veti alege anotimpul potrivit pentru o excursie. In continuare va vom prezenta si alte argumente pentru care ar trebui sa luati in calcul o excursie in Delta Dunarii primavara. O excursie in acest anotimp ar trebui sa se desfasoare mai cu seama in perioada aprilie – mai, deoarece aceasta este cea mai spectaculoasa perioada din an, deoarece toti copacii si arbustii revin la viata. In luna aprilie, veti avea posibilitatea sa va bucurati de spectacolul oferit de zalogi, si irisii de balta, deoarece acesta este momentul in care infloresc. Totodata, veti asista si la aparitia plantelor acvatice, iar natura se transforma treptata odata cu trecerea iernii. In luna mai totul este verde, creste stuful si papura, apar nuferii, iar pe malurile Deltei apar peste tot flori de primavara.

deltaAcum, veti avea posibilitatea sa auziti si zgomotul pasarilor ce se intorc de pe meleaguri indepartate, iar starcii se intorc din Mediterana, berzele si vantureii din zonele africane, iar pelicanii tocmai din Etiopia. Daca sunteti interesati de lumea pasarilor, atunci aici va veti simti minunat, si trebuie sa luati in calcul o excursie in aceasta perioada a anului, pentru a va satisface pe deplin dorinta de a vedea cele mai impresionantate pasari. Odaca cu trecerea iernii si sosirea primaverii, apare si perioada de imperechiere, iar acesta este un prilej minunat mai ales in cazul in care veti dori sa fiti martorii unor ritualuri impresionante de imperechiere. Veti fi incantati pe deplin de cantece si dansuri de imperechiere a cormoranilor, starcilor sau a pelicanilor.

Si penajul pasarilor este unul impresionant pe timp de primavara, si veti fi incantati cu siguranta de ceea ce veti vedea in aceasta perioada. Daca veti alege sa ajungeti primavara in Delta Dunarii, atunci veti avea posibilitatea sa va plimbati pe toate canalele deoarece acum Delta este inundata de apele Dunarii. In aceste conditii, in perioada aprilie – mai, dispar malurile, iar Delta se va transforma intr-o mare de apa, oriunde vezi cu ochii, existand de asemenea si mici insule cu sate. Acest spectacol este completat de pestii uriasi pe care ii puteti vedea in apa mica, ce ajung aici pentru a depune icre, in acele paduri in care lumea subacvatica freamata de viata. Apoi, odata cu perioada verii, apele se vor retrage, iar turistilor le poate fi destul de greu sa patrunda cu barca in toate canalele fiind nevoiti sa renunte la anumite trasee, deoarece ele vor deveni impracticabile. Pe perioada primaverii puteti vizita si padurea Letea, deoarece acum stejarii si plantele se trezesc la viata, sunt verzi, si apar si primele flori de primavara. De asemenea in aceasta perioada veti avea posibilitatea sa descoperiti si o multime de orhidee viu colorate, ce va vor lua de fiecare data privirea.

Delta Dunarii este impresionanta pe timp de primavara, foarte linistita, si veti avea ocazia sa va bucurati de momente minunate cu  barca. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca vremea este destul de schimbatoare in Delta, si este indicat sa luati la dumneavoastra si alte tinute. Atunci cand veti dori sa ajungeti in Delta Dunarii pentru a va bucura de toate cele expuse mai sus, este necesar sa luati legatura cu o agentie de turism, pentru cele mai frumoase plimbari pe canalele Deltei. Noi am obtinut aceste informatii de la Verada Tour sunand la 0755 500 601, si ei pot oferi celor interesati plimbari cu barca in Delta.

Be the first to comment on "Plimbare cu barca in Delta – primavara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.