Proiecte orasul Brosteni

Proiectele pentru modernizarea strazilor din orașul Broșteni sunt o prioritate a Primăriei Broșteni.

Drumul de pe Neagra, se află într-o stare avansată de degradare și necesită reabilitare urgentă. În fiecare an se fac reparații,se nivelează drumul si se astupă gropile cu piatră si balast dar intemperiile si transportul de tonaj greu duc la degradarea drumului. In fiecare an se cheltuiesc banii Primăriei pe lucrari de reparații. În anul 2015, precum și în acest an,Primăria Broșteni a făcut demersuri catre Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru finanțarea lucrărilor de modernizare prin Programul Național de Dezvoltare Locală . Proiectul, în valoare de 9.589.303 lei cu TVA, prevede modernizarea DJ174 pe o distanță de 4,66 km, precum și realizarea de apărari de maluri.

Un alt proiect al Primăriei Broșteni îl constituie Reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local din orașul Broșteni. Prin solicitarea de finanțare,făcută în acest an către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală,Primăria Broșteni are în vedere modernizarea a 12,385 km de inters local ( drumurile din satele aparținătoare), proiectul fiind în valoare de 11.513.614 lei cu TVA.

Printr-o altă solicitare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Primăria Broșteni solicită finanțare pentru obiectivul de investiții Refacere apărari de mal, DC77 km2+433 – Cotârgași, proiect în valoare de 312.899 lei cu TVA.

Conform prevederilor din Programul Național de Dezvoltare Locală, urmare a adresei nr.9888/28.01.2016 a Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Direcția Generală de Dezvoltare Regională și Infrastructură privind reabilitarea/modernizarea unităților de învățământ preuniversitar în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, Primăria orașului Broșteni a transmis datele cu privire la obiectivele propuse pentru a obține finanțare.

ACTE ADITIONALE LA CONTRACTELE DE FINANTARE PENTRU OBIECTIVELE DE INVESTIȚII DIN ORASUL BROSTENI

Au fost semnate de către Primarul orașului Broșteni, Nicolae Chiriac și reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale si Administrației Publice o serie de acte adiționale la contractele de finanțare a următoarelor investiții derulate în orașul Brosteni.

Pentru obiectivul de investitii „Alimentare cu apă în satele Holda, Holdița, Cotârgași și Dârmoxa” pentru perioada 2015-2018 se suplimentează valoarea finanțării acordate cu suma de 2.589.415 lei.

Pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare si extindere sistem de canalizare cu stație de epurare în orașul Broșteni, județul Suceava” s-au primit toți banii pentru finalizarea investiției în perioada 2015-2018 în suma de 10.315.653,59 lei.

Pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare si extindere sistem de alimentare cu apa i orasul Brosteni, județul Suceava” s-au primit toți banii pentru finalizarea investiției în perioada 2015-2018 în sumă de 7.776.930 lei.

Prin semnarea acestor acte adiționale Primăria orașului Broșteni a primit finanțări pentru principalele obiective de investitii ce se deruleaza in orasul Brosteni in valoare de 20.681.998,5 lei respectiv 4.647.640,11 Euro pentru perioada 2015-2018.

Be the first to comment on "Proiecte orasul Brosteni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.