Protectie cu o husa slim pentru samsung galaxy s8

Odata cumparat telefonul, mai ales in cazul in care pretul acestuia este unul ridicat, majoritatea persoanelor iau in considerare achizitionarea unei huse potrivite pentru acesta. Avand in vedere ca acest model de telefon este de dimensiuni mai mari, poate nu doriti sa adaugati prea mult la greutatea acestuia, dar in acelasi timp vreti sa il stiti protejat. Exista o solutie in acest caz si aceea este achizitionarea unei huse slim pentru samsung galaxy s8. Oricum achizitionarea unei huse pentru a-l proteja este o ratiune de obicei mai buna decat achizitionarea unei asigrari pentru telefon, dar cel mai bine este evident sa cantariti acesti factori in functie de riscurile si beneficiile unei astfel de optiuni.

husa-armura-slim-samsung-s8-gold~528Achizitionarea unei folii de protectie pentru ecran, fie ea din plastic sau sticla, ofera protectie contra zgarieturilor, si in anumite cazuri poate oferi protectie in cazul unor socuri, dar acest lucru nu este garantat. De cele mai multe ori ecranul telefonului se sparge cand acesta este scapat si se loveste de margini sau muchii, si mai rar cand acesta cade direct pe fata. Astfel achizitia unei carcase care sa protejeze aceste zone, precum si spatele telefonului, este o decizie inteleapta. Dar montarea si a unei folii protectoare pentru ecran aduce beneficiul protejarii impotriva zgarieturilor, mai ales in contact cu cheile.

O husa slim pentru telefon, impreuna cu montarea unei folii va creste masa telefonului, precum si grosimea acestuia, dar nu in aceeasi masura ca alegerea altui tip de husa, din piele sau uneia capabile sa reziste la socuri mai mari. Alegand o husa tip slim va permite sa alegeti dintr-o multitudine de modele, culori, tipare, materialele din care sunt facute acestea fiind in general silicon sau plastic. Daca doriti ca husa sa fie mai discreta, puteti opta pentru una din material transparent, sau inchis la culoare. Astfel, impactul vizual al acestora asupra designului telefonului este minim. Pretul este in general unul foarte accesibil, facandu-le foarte populare in randul utilizatorilor, datorita si accesului la o gama larga de modele.

Dar un pret mai scazut poate duce si la o durabilitate limitata, iar la modelele foarte ieftine pot aparea probleme cu orificiile din husa, care pot sa nu se potriveasca perfect cu butoanele si porturile telefonului. Iar unul din principalele avantaje ale unei huse slim pentru samsung galaxy s8 trebuie sa fie tocmai faptul ca se muleaza foarte bine pe telefon, creand un profil cat mai redus si o priza cat mai buna atunci cand este tinut in mana. De fapt acesta este un alt avantaj cand aveti o husa la telefon, si anume faptul ca riscul de a va aluneca din mana este scazut. Husele slim totusi nu sunt impermeabile, deci nu pot proteja telefonul la contactul cu apa.

Pretul scazut al unei huse simple, de tip skin, ofera posibilitatea schimbarii mult mai facile si mai putin costisitoare a  look-ului telefonului de catre utilizator, astfel incat pentru persoanele care nu doresc ca achizitia unei huse sa se faca in detrimentul aspectului, facandu-le cea mai buna optiune in acest caz, dar doar daca sunteti convinsi ca riscul de a scapa sau deteriora telefonul cand il utilizati este destul de scazut.  

Be the first to comment on "Protectie cu o husa slim pentru samsung galaxy s8"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.