Rafturile metalice second, rentabile si calitative!

In cadrul oricarui magazin, partea de mobilier este foarte importanta. In momentul in care o afacere debuteaza, investitiile sunt foarte mari la inceput. Rafturile metalice second-hand sunt mult mai ieftine comparativ cu cele noi, cu pana la 60% diferenta.

Tara de import este Germania, fiind produse la cele mai inalte nivele de calitate. Nu prezinta urme de uzura, deoarece au fost intretinute pe intreaga durata de folosinta.

Rafturile sunt, in general, de culoare alba, potrivindu-se indiferent de restul mobilierului. Fiind etajate, permit o buna gestionare a spatiului.

Rafturile metalice second sunt folosite si de catre firmele de arhivare, unde se depoziteaza documentele cele mai importante din firma, care trebuie pastrate pentru eventualele controale fiscale.

In magazine se utilizeaza si cosuri metalice, care sunt transparente, unde se pot aseza haine sau alte accesorii. In acest mod, clientii au o imagine de ansamblu asupra a tot ce contine cosul.

Rafturile metalice second se pot utiliza si intr-o locuinta, nu doar pentru o firma, in acest mod, sunt aranjate mult mai bine toate obiectele din casa, fiind usor de gasit.

rafturi depozitIn general, rafturile metalice sunt prevazute cu rotile, fiind usor de mutat oriunde doriti. Preturile acestora variaza in functie de capacitate si model.

Rafturile metalice rezista in timp, spre deosebire de cele din plastic sau lemn, care se deterioreaza foarte repede.

Un domeniu in care se pot folosi rafturile metalice este mecanica, unde este absolut necesara o organizare a instrumentelor si pieselor folosite.

Rafturile se pot regasi si in cele mai moderne spatii, datorita aspectului desavarsit. Spre exemplu, in farmacii sau magazine de specialitate, unde se integreaza perfect.

Comparativ cu Romania, unde majoritatea rafturilor sunt din pal, cele de import sunt realizate doar din otel galvanizat, rezistent chiar si sub actiunea factorilor de mediu.

In general, transportul si asamblarea se face doar de catre firma de la care se achizitioneaza un produs, aceasta stiind toate caracteristicile tehnice.

Un avantaj al rafturilor metalice second este acela de a reduce costurile de logistica dintr-o intreprindere.

Acestea se pot fixa in perete pentru o stabilitate sporita, sau pot fi lasate exact asa cum au fost prevazute initial.

Pentru magazinele cu profil alimentar, rafturile pot fi prevazute cu panouri metalice gaurite, care sa asigure o ventilatie corespunzatoare.

Rafturile metalice dintr-un magazin pot fi amblasate atat langa perete, cat si in mijloc, pentru a oferi vizibilitate asupra produsului din orice parte.

Rafturile pozitionate langa perete se recomanda in general magazinelor mici, unde nu exista foarte mult spatiu.

Politele sunt reglabile, in functie de cerintele cumparatorului. Reglarea se face de firma specializata, pentru a nu se deteriora produsul.

Puteti opta pentru informatii suplimentare in momentul in care doriti sa cumparati un anumit tip de raft metalic.

Concluzionand, rafturile metalice sunt ideale pentru o gama variata de locatii, de la spatii industriale, pana la propria locuinta. Dimensiunile si formatul sunt cele care le diferentiaza, calitatea este acceeasi in orice situatie. Otelul este cel care asigura durabilitate si eficienta in timp, fiind alegerea potrivita pentru orice situatie. Preturile rafturilor second hand reprezinta unul din criteriile esentiale de alegere.

Be the first to comment on "Rafturile metalice second, rentabile si calitative!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.