Rolul situatiilor financiare intocmite de un expert contabil

Probabil te-ai intrebat mereu cat costa un expert contabil? De ce sa apelezi la o firma de contabilitate membra CECCAR si ce ar trebui sa faca o firma de contabilitate pentru a aduce valoare in afacerea ta.

Cu siguranta ai gasit pe motoarele de cautare o gramada deoferte pentru servicii de contabilitate si preturile practicate. Te gandesti, probabil, daca trebuie sa ai un expert contabil angajat in firma ta, sau poate o persoana cu studii economice, sau, de ce nu, sa externalizezi aceasta componenta esentiala a afacerii tale.

Best Conta Suport iti explica de ce este important sa apelezi la un expert contabil / firma de contabilitate membra CECCAR, in detrimentului unui specialist in stiinte economice.

Mai exact, un expert contabil are un nivel de pregatire teoretica si practica mult superioara unui absolvent de studii economice. Un expert contabil are un stagiu de 3 ani la CECCAR, inainte de marele examen. O firma de contabilitate are in structura sa cel putin 50% experti contabili, deci nu oricine poate avea o firma de contabilitate.

Firma de contabilitate Best Conta Suport va recomanda sa apelati la externalizarea serviciilor de contabilitate, deoarece, o firma de contabilitate se confrunta cu mai multe spete si poate da un raspuns prompt tuturor cerintelor venite de partea proprietarilor de afaceri.

Intr-adevar, o firma de contabilitate / un expert contabil costa mai mult decat un specialist in stiinte economice, dar firma de contabilitate aduce valoare afacerii tale. Este mult mai bine pregatita, cunoaste si aplica legislatia in vigoare si in puls respecta o conduita etica si profesionala in conformitate cu reglementarile CECCAR.

contabilitateBest Conta Suport este firma de contabilitate membra CECCAR ce va poate scapa de grija contabilitatii. Recomandam ca intocmirea situatiilor financiare sa fie intocmite de un expert contabil, deoarece aceste situatii ofera o imagine asupra adacerii dvs, indica performanta si pozitia fata de concurenta.

Situatiile financiare ofera informatii care pot fi utilizate de catre partenerii de afaceri in vederea incheierii unor colaborari. Pot fi studiate de cate institutiile bancare in accesarea de credite entru dezvoltare. De asemenea o firma de contabilitate cu experienta va poate induma in accesarea unor fonduri nerambursabile, pornind tot de la analizele situatiilor financiare intocmite corect de catre un expert contabil.

Un expert contabil se asigura ca informatiile cuprinse in situatiile financiare sunt clare si respecta legislatia in vigoare, pentru ca doar asa un expert contabil ofera o imagine fidela asupra patrimoniului entitatii.

Apelati la o firma de contabilitate membra CECCAR  condusa de un expert contabil cu experienta in antreprenoriat! Best Conta Suport ofera servicii de contabilitate in Bucuresti / Ilfov si Valcea.

Sunt multe firme de contabilitate, insa inainte de a alege una dintre ele asigura-te ca ai transmis si primit informatii esentiale. Nu pretul trebuie sa dicteze in alegerea unei firme de contabilitate!

Stabilieste o intalnire cu un expert contabil care conduce firma de contabilitate, solicita un draft de contract si asigura-te ca in contract sunt cuprinse atat obligatiile tale, cat si obligatiile expertului contabil. Solicita informatii cu privire la portofoliul de clienti si cere recomandari. Asigura-te ca expertul contabil are viza CECCAR anuala, de aemenea asigura-te ca firma de contabilitate figureaza in tabloul CECCAR si ca este activa.

Un pret mic poate sa te coste mult (amenzi de la ANAF/ ITM)! Alege sa platesti un pret corect! Un pret care sa includa tot ce ai nevoie pentru desfasurarea activitatii respectand legea societatilor comerciale.

Un antreprenor de succes este acela care externalizeaza serviciile pe care nu le poate indeplini! Un antreprenor de succes stie ca lucrul cu o firma de contabilitate formata din experti contabili il poate ajuta sa aloce timp si resurse pentru dezvoltarea afacerii.

Be the first to comment on "Rolul situatiilor financiare intocmite de un expert contabil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.