Un ghid pentru a alegerea in 2 pasi a ferestrei potrivite chiar si din tamplarie PVC

Stim cu totii ca alegerea unei ferestre potrivite pentru casa ta poate fi de multe ori o experienta coplesitoare; exista atat de multe modele din care sa alegem. Nu numai ca aveti neaparata nevoie sa luati in considerare materialele si stilul de fereastra, dar va trebui sa tineti cont de  reglementarile de constructie si de permisiuni de planificare.

In plus, noua tehnologie a avansat considerabil si un set de ferestre poate face casa ta mult mai eficienta energetic; asa ca va trebui sa fiti atenti pentru aceste optiuni.

Daca acest lucru suna ca o multime de probleme, de ce nu aruncam o privire la ghidul nostru simplu si usor de a alege ferestrele potrivite pentru casa ta?

  1. Trebuie sa iei in considerare planificarea / Regulamentele de constructii?

Progresul din orasele noastre, urbane si rurale au dezvoltat nevoia permisiunea de planificare care asigura ca utilizarea terenurilor si cladirilor sa ia in considerare aspectul si amenajarea teritoriului. Pentru reparatii, intretinere si imbunatatiri minore permisiunea de planificare nu este necesara. Si acelasi lucru se spune pentru noile ferestre si usi care au un aspect similar cu cele utilizate in constructia initiala a casei tale.

facade-616751_6Regulamente de constructii pe de alta parte sunt un set de standarde referitoare la construirea si proiectarea cladirilor pentru a asigura sanatatea si siguranta oamenilor in aceste cladiri. Aceste reglementari se aplica tuturor geamurilor de schimb si trebuie sa iei in considerare liniile directoare, cum ar fi performanta termica, siguranta, alimentare cu aer, mijloacele de evacuare, si de ventilatie. Daca esti inca un pic confuz, ai la dispozitie firma Eferestre,  pe Lct Gheorghe Neghel 24, din sectorul 6 sau suna la 0734 60 80 19.

  1. Alegerea materialelor potrivite

Cele mai frecvent utilizate materiale pentru ferestrele noi si de inlocuire sunt tamplarie PVC, aluminiu și compozit. Fiecare ofera propriile avantaje si alegerea ta aici va fi pur un rezultat de preferinta personala.

Alegerea materialelor potrivite face diferenta uPVC

Unplasticised Policlorura de Vinil, sau PVC este, probabil, materialul de incadrare fereastra cel mai folosit in lume, existand in 80% din casele noastre. Solutia aceasta  este adesea perceput in mod eronat ca o optiune neprietenoasa ecologic si, ca urmare producatorii lucreaza din greu pentru a imbunatati reputatia lor, prin utilizarea plastic reciclat.

Aceasta necesita intretinere minima de la un proprietar, ferestrele din  tamplarie PVC sunt un usor de intretinut si sunt o solutie rentabila. Acestea promoveaza chiar  si  ideea ca energia si izolatia termica asigura ca nu veti vedea un impact negativ asupra facturilorde uz casnic.

Aluminiu

Dupa ce a castigat popularitate in secolul 20, datorita designului sau estetic placut si liniilir subtiri, ramele de aluminiu sunt o optiune excelenta. Ca PVCul aceste cadre sunt reduse de intretinere si in ciuda aspectului lor sunt extrem de durabile. Aluminiu, oferind o rezistenta mare la raportul greutate, ofera, de asemenea proprietati termice disponibile in A, B, si C ca forme nominale.

Compozit

Cadrele compozite constau de obicei dintr-un cadru din lemn cu o placari exterioare pentru a asigura un produs durabil, cu un finisaj de intretinere redus.

Cadrele compozite sunt o alegere excelenta pentru zonele de conservare, in case istorice, si  pentru cei care doresc a adauga caracter la o proprietate fara dezavantajele costisitoare si consumatoare de timp  sau de cherestea. Cadrele eficiente energetic isi pastreaza un aspect  de cherestea originala, fara a denatura aspectul  in timp ce prezinta beneficiile unui material modern. Puteti alege chiar o serie de culori si finisaje din lemn autentic.

Be the first to comment on "Un ghid pentru a alegerea in 2 pasi a ferestrei potrivite chiar si din tamplarie PVC"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.